Zorgbemiddelaar gezocht en inhuren

Een zorgbemiddelaar gezocht en wilt u die inhuren?

Onze bemiddelaars voor de zorg helpen die zorg betaalbaar te houden. Dus staan de budgetten onder druk en zoekt u naar ervaren professionals? Wij staan voor u klaar.

De consultant informeert, adviseert en begeleidt cliënten. Bovendien kan de specialist bemiddelen over de zorgvraag en bijvoorbeeld toezien op de juistheid van indicaties. Het is een veelzijdig professional die goed op de hoogte is van wat er belangrijk is en speelt binnen de sector.

Een interim zorgbemiddelaar houdt rekening met het beleid, weet welke zorgvragen er spelen en hoe zorgbemiddeling van toegevoegde waarde is. Dus zoekt u een specialist die bijvoorbeeld het aanspreekpunt is voor zowel cliënten als hulpverleners? En die de belangen van de beide partijen bewaakt en in balans houdt?

U kunt een zorgbemiddelaar inhuren die cliënten of patiënten informeert en die signaleert wanneer zich een nood of hiaat voordoet. Daarnaast kunt u de bemiddelaar verantwoordelijk maken voor administratieve verplichtingen en bijvoorbeeld het thuiszorgdossier tijdig op de juiste plek te laten bezorgen. Het zijn concrete taken, die u kunt overlaten aan een specialist waarmee u snel kunt schakelen.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen de zorg.

Zoekt u hulp binnen de zorgadministratie en de bemiddeling tussen hulpverleners en cliënten of patiënten? We vinden het bij AP Support belangrijk dat u kunt vertrouwen op een specialist die de sector kent. Daarom kunt u een interim zorgbemiddelaar inhuren die eerder in de sector werkte. En die weet welke zorgvragen er waarschijnlijk naar voren zullen komen.

Wordt er een zorgbemiddelaar gezocht die weet wat er speelt en hoe het contact met cliënten en patiënten verschilt met dat van hulp- of zorgverleners? Het zijn die details die het makkelijker maken om iemand in te werken. En die ervoor zorgen dat u sneller aan de slag kunt, waardoor er zo min mogelijk kostbare tijd verloren gaat. Kies daarom voor een zorgbemiddelaar van AP Support.

Onze consultants hebben ervaring opgedaan bij organisaties als CZ, VGZ en Achmea, een paar voorbeelden van onze vele opdrachtgevers binnen de zorgsector.

Zorgbemiddelaar op HBO+/ WO-niveau.

Een goede zorgbemiddelaar die u kunt inhuren heeft bij ons altijd een opleiding afgerond op HBO- of WO-niveau. Bovendien zijn onze consultants in het bezit van de benodigde Wft-certificaten. Dat zorgt voor een sterk analytisch vermogen en de capaciteit en flexibiliteit om zich aan te kunnen passen aan een nieuwe organisatie. Dus werkt u volgens specifieke richtlijnen en op basis van een heldere visie? De bemiddelaar zal zich er moeiteloos naar voegen.

Bovendien hebben de zorgbemiddelaars die u (interim) kunt inhuren minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Dat maakt ze ervaren genoeg om ook andere medewerkers te kunnen coachen en aan te sturen. Zo zorgen we voor een specialist die daadwerkelijk van toegevoegde waarde is.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmaker.

U kunt de zorgbemiddelaar inhuren als interim specialist, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject. In dat laatste geval helpen we bijvoorbeeld processen te verbeteren. We nemen het volledige capaciteitsvraagstuk uit handen, door voor de gestelde deadline het gevraagde op te leveren. Dat doen we voor een vooraf afgesproken beloning, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

We beschikken over meer ervaring dan veel andere consultancybureaus en onze specialisten weten in welke branche ze terecht komen. Dat verkort de inwerktijd die zij nodig hebben.

Een zorgbemiddelaar gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Laat ons weten hoe je verder wil.

Roos Vendrig

Directeur Zorg

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.