Amazing People

Collega Jessie deed mee aan de Roparun met team Lef, gesteund door AP Support

Het is alweer even geleden, maar in aanloop naar de AP Beweegweek zou ik graag met jullie delen hoe leuk het is om bewegen te combineren met gezelligheid en dan ook nog eens een goed doel te steunen.

In het Pinksterweekend heb ik samen met Team Lef uit Raalte meegedaan aan de Roparun. In een weekend tijd zijn wij vanuit Enschede, via het noorden van het land richting Rotterdam gefietst, gelopen en gereden om geld op te halen voor Stichting Roparun. Vanuit daar worden verschillende stichtingen, goede doelen en instellingen gesteund die zich inzetten voor kankerpatiënten en hun omgeving.

Het hele jaar lang hebben we dit voorbereid door samen te trainen, vrijwilligerswerk te verrichten op evenementen en sponsoren te zoeken. Als sponsor heeft AP Support ons hierin enorm gesteund! Zij hebben ons team gesponsord met als hoofdonderdeel prachtige polo’s voor ons hele team die wij tijdens ons weekend en verschillende evenementen aan konden. 

Ik heb dit jaar naast een superleuk team ook nog eens een deel van mijn familie mee gehad. Mijn broertje heeft als loper meegedaan en mijn vader heeft ervoor gezorgd als fysiotherapeut dat wij onze ledematen daadwerkelijk konden blijven bewegen. Een weekend lang je inzetten voor een mooi doel, geld opgehaald, 300 km fietsen en dit alles terwijl je lol maakt samen met familie en een fantastisch team: hoe leuk kan bewegen zijn!

Meer ervaringen van collega’s lezen? Dat kan hier. Ook solliciteren bij AP Support? Dat kan hier.

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.