Ervaringen

Lees hier wat onze mensen van AP Support vinden. Hoe is het leven als trainee, interimmer of consultant?

Benieuwd naar onze traineeships?Vacatures bekijken

Consultant

Sytze startte in 2018 zijn traineeship in de richting van pensioen. Inmiddels is hij Medior Consultant bij AP Support en momenteel Business Analist bij onze opdrachtgever Nationale Nederlanden.

In de video hiernaast vertelt hij over zijn keuze voor een traineeship bij AP Support. Wat heeft het traject hem gebracht en wat maakt hem uniek als young professional?

Edwin Faber

Interim

Edwin: “Ik werk al ruim 10 jaar als zzp’er in verschillenden opdrachten binnen de bancaire sector. Daarvoor ben ik mede-eigenaar geweest van een assurantiekantoor. Het gevoel van vrijheid en je eigen keuzes kunnen maken, is voor mij de drijfveer geweest om de afgelopen jaren te blijven freelancen.

Hierdoor heb ik allerlei verschillende takken van sport mogen beoefenen en dat maakt freelancen voor mij uitdagend. Mijn rollen varieerden van Financieel Adviseur, Medewerker CDD/KYC tot aan Intensief Beheer. De diversiteit en afwisseling van opdrachten vind ik persoonlijk erg belangrijk. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en onderscheiden.

Via AP Support is mijn opdracht bij Nationale Nederlanden, in het team Corona Intensief Beheer tot stand gekomen. Hier ondersteunen wij particulieren en ondernemers die getroffen worden door een terugval in hun inkomen door Corona. De uitdaging hier is om samen met de klant dit traject te doorlopen en om deze weer zorgeloos financieel op weg te helpen.

De samenwerking met AP Support ervaar ik als heel positief. Tijdens de eerste kennismaking voelde het alsof ik in een warm bad terecht ben gekomen. Met oprechte interesse en persoonlijke aandacht is er gezocht naar een mooie, passende opdracht.”

Ervaringen van onze medewerkers.

Maak kennis met onze recruiters.

Femke Yildiz

Femke Yildiz

Recruiter
Hans Peter van den Wijngaard

Hans Peter van den Wijngaard

Recruiter Interim

Voor deze bedrijven kun je gaan werken.

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.