Amazing People | Zorg

Interview met consultant Leanne

Ontdek de inspirerende verhalen van onze consultants bij AP Support!

Kun je ons iets vertellen over jezelf en je rol bij AP Support?

Ik ben Leanne en ik werk sinds november 2022 als Junior Consultant Zorg bij AP Support.

Wat was je eerste opdracht bij AP Support?

Mijn eerste opdracht was bij het VGZ Zorgkantoor als Medewerker Planning Huisbezoeken. Hier was ik verantwoordelijk voor het inplannen van huisbezoeken door klantadviseurs, om te controleren of alles goed verloopt bij mensen met een persoonsgebonden budget.

Hoe verliep de start van je opdracht bij het VGZ Zorgkantoor?

Het was best uitdagend, omdat ik in november begon en meteen vol aan de bak moest om de jaardoelstellingen te halen. Ik moest snel zelfstandig werken en vond het in het begin spannend, maar ik zag het als een kans om mezelf te ontwikkelen.

Welke nieuwe vaardigheden heb je tijdens deze opdracht opgedaan?

Naast het plannen van huisbezoeken, heb ik ook de kans gekregen om meer te leren over de Wet langdurige zorg (Wlz). Ik nam inkomende telefonie voor klantvragen op me en hielp bij het samenstellen van cliëntdossiers ter voorbereiding op huisbezoeken.

Wat is je grootste leermoment of succesverhaal van deze opdracht?  

Mijn grootste leermoment is dat je moet vertrouwen op je eigen kwaliteiten. Het is normaal om iets spannend te vinden in het begin, maar juist de dingen die je nog niet weet, bieden kansen voor persoonlijke groei.

Heb je tips voor anderen die een traineeship bij AP Support overwegen?

Grijp elke kans om je kennis en ervaring uit te breiden en deel deze met anderen. Het is mooi om aan het einde van een opdracht te kunnen zeggen dat je er meer uit hebt kunnen halen dan je aanvankelijk had verwacht.

Wat staat er op de planning nu je opdracht bij VGZ is afgerond?

Mijn opdracht bij VGZ is inmiddels afgelopen, en ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging bij Zilveren Kruis!

Nieuwsgierig geworden?  Check onze vacatures.

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.