Traineeship

De leukste vacatures financiële dienstverlening

Staat jouw carrière in de financiële dienstverlening op het punt van beginnen? Of ben je als ervaren professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan eindigt je zoektocht naar die ene droombaan mogelijk hier, want de allerleukste vacatures binnen de financiële dienstverlening vind je bij AP Support! Met ons ruime aanbod aan financiële traineeships, opleidingen, cursussen én opdrachten bij toonaangevende bedrijven zorgen wij er persoonlijk voor dat jij op de juiste werkplek terecht komt. Elke dag met plezier naar je werk, dat wil jij toch ook?

Waarom wij de meest interessante financiële vacatures hebben

We snappen dat het makkelijk is om te verkondigen dat wij de leukste finance vacatures hebben, dus daar geven we graag wat bewijsvoering voor:

 1. Binnen een jaar salarisverhoging
  We bieden je een passend startsalaris, maar zijn ons er van bewust dat het leven bestaat uit meer dan alleen werken. Daarom garanderen we je dat je, bij goed functioneren al binnen een jaar profiteert van een salarisverhoging en kans maakt op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Krijg een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven
  Om de beste te worden, moet je ook leren van de beste. Daar zorgen wij voor! In ons opdrachtgeversbestand vind je de meest toonaangevende financiële organisaties die toptalent maar wat graag wegwijs maken. Denk aan grote (zorg)verzekeraars, pensioenaanbieders en banken.
 • Leren bij je opdrachten als gedetacheerde
  Tijdens je studie heb je veel gelezen, gedaan en geleerd, daar is je diploma het bewijs van. Maar de meeste ervaring doe je toch op in de praktijk. Daarom selecteren wij voor jou de meest interessante en uiteenlopende opdrachten, zodat je daarna met een bak kennis en een uitgebreid netwerk weer door kunt gaan naar de volgende uitdaging.
 • Jezelf blijven ontwikkelen
  Niet alleen binnen functies proberen we je uit te blijven dagen, ook in je persoonlijke ontwikkeling willen we dat jij er het maximale uit kunt halen. We bieden je daar graag handvatten voor!
 • Volop doorgroeimogelijkheden
  Om door te kunnen groeien, moet je ergens beginnen. Dat begin, daar helpen wij je bij. En doe jij goed je best? Dan volgt de rest! En met de rest bedoelen we mooie kansen om door te groeien naar de top. Stap voor stap of in één rechte lijn; jij bepaalt jouw eigen snelheid en de kansen die je aangrijpt.  
 • Persoonlijke begeleiding van een coach
  Dat we jou op de juiste werkplek willen krijgen, betekent niet dat we je daarna aan je lot over laten. Integendeel. We willen je op zoveel mogelijk vlakken proberen te helpen ontwikkelen. Dat is precies de reden waarom je ook aan de slag gaat met een persoonlijke coach. Iemand die al je vragen beantwoordt en je een beetje stuurt waar nodig. Tijdens jouw loopbaan bieden wij jou opleidingen, trainingen en masterclasses aan om je bij jouw ontwikkeling te helpen. Zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak!

Ben je nog niet genoeg overtuigd van onze bewijsvoering? Jammer! Maar we geven niet zomaar op. Laat ons nog een poging wagen om je te overtuigen. We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Dan halen wij alles uit de kast om jou beter te leren kennen én om je een beter beeld te geven bij wat AP Support voor jou en je carrière kan betekenen.

Is een carrière in de financiële dienstverlening wat voor jou?

Wij geloven in jou en helpen je daarom ook graag om het beste uit jezelf te halen. Bij AP Support bieden we je de mogelijkheid om (verder) door te groeien binnen jouw vakgebied. In dit geval in de wereld van de financiële dienstverlening. Samen zorgen we er voor dat jij je kunt blijven ontwikkelen! Op basis van jouw profiel proberen wij de perfecte match te maken en zorgen we voor een vliegende start van jouw financiële carrière. Jij brengt natuurlijk zelf ook wat mee: minimaal een hbo-diploma, een leergierige houding, oog voor detail en een drive om het ver te schoppen. Maar dat is niet alles, want om in de financiële dienstverlening tot de top te klimmen, zijn er een aantal benodigde kwaliteiten die je daar ook écht kunnen brengen:

Ben jij ambitieus, communicatief sterk, resultaatgericht, nauwkeurig en proactief? En niet te vergeten, kritisch op je eigen prestaties? Dan heb jij what it takes om een succesvolle carrière in de financiële dienstverlening tegemoet te treden! Waar wacht je nog op?

Traineeship Financiële Dienstverlening

Bijna niemand is direct op de top van zijn of haar kunnen wat betreft een carrière. Dat verwachten we ook van jou niet. Daarom bieden we je opleidingen, cursussen en uitdagende functies bij onze opdrachtgevers aan en stellen we een persoonlijke loopbaancoach aan je beschikbaar. Wat jouw ambitie ook is, wij bieden uitgebreide mogelijkheden om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw doel. Stap voor stap of in sneltreinvaart; jij bepaalt het tempo.

Iedere maand starten wij een nieuwe traineeklas. We hopen jou daar ook te mogen verwelkomen! Ons traineeship is niet alleen leerzaam, perfect voor jouw zelfontplooiing en waardevol vanwege de Wft-diploma’s die je kunt behalen. Ook is het de uitgelezen kans om een groot netwerk op te bouwen. Met zo’n 200 collega-consultants is daar genoeg gelegenheid toe. Dus ben jij afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd? Dan past ons Traineeship Financiële Dienstverlening bij jou!

Kickstart jouw finance carrière

Bij AP Support zijn we doorlopend op zoek naar zowel starters als ervaren krachten binnen de financiële dienstverlening. Dat betekent dat we financiële functies beschikbaar hebben op elk niveau. Onze uitdaging is om voor jou een passende uitdaging te vinden. Eentje waar jij meer van leert, die je carrière een boost geeft én waarin jij je op je gemak voelt. Want natuurlijk heb ook jij wensen en voorkeuren. Weet dat je deze te allen tijde aan ons kenbaar kunt maken. Dan houden we daar natuurlijk rekening mee.

Ben jij bijvoorbeeld klaar voor meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan gaan we op zoek naar een functie die dat met zich meebrengt. Wil jij in aanraking komen met complexe vraagstukken? Of binnen een groot team opereren als duizendpoot? Dan proberen we dat voor je te regelen door jou te matchen met de juiste functie en organisatie. Samen vinden we de perfecte opdracht. We worden niet voor niets enthousiast van ons eigen vakgebied: detachering binnen de financiële dienstverlening.

Ervaren finance professionals

Zoals we net al vermeldden, verzorgen wij ook vaste functies en opdrachten voor ervaren professionals. Ook als freelancer kun je bij ons terecht. Beschik jij over enkele jaren relevante werkervaring en de benodigde (vak)diploma’s binnen de financiële dienstverlening of de (semi)overheid? Dan is AP Support ook op zoek naar jou! Wij helpen je graag met je ontwikkeling naar de top in jouw vakgebied. Of het nu gaat om werken in een projectgroep of het werken in een bestaand team van een opdrachtgever, dit behoort beide tot de mogelijkheden. Ook wanneer je overweegt om de stap naar freelancen te maken, ondersteunen wij je hier graag bij.

Deze vacatures finance zijn jouw road to success

Zeg je ‘vacatures finance’, dan is het verstandig je voor te bereiden op een groot aanbod aan potentiële matches. Maar welke specifieke functies kun je eigenlijk verwachten binnen de financiële dienstverlening? Om je een beter beeld te geven bij de financiële vacatures die wij bij AP Support aanbieden en welke we in het verleden hebben aangeboden, hebben we een aantal functies voor je op een rij gezet:

 • hypotheekacceptant
 • financieel administratief medewerker
 • claimbehandelaar
 • acceptant schade
 • acceptant inkomen
 • projectleider
 • tester
 • business analist
 • adviseur PGB
 • supportmedewerker
 • pensioenspecialist
 • klantadviseur zorgverzekeringen
 • projectmedewerker naverrekenen
 • schadebehandelaar
 • consultant bank & hypotheken

Over AP Support

Naar zowel onze medewerkers als naar onze opdrachtgevers zijn wij transparant en eerlijk. Afspraak is afspraak. We doen wat we beloven en zijn graag open naar en toegankelijk voor iedereen. Heb je een vraag? Blijf er niet mee rondlopen, maar stel deze direct aan ons. We zijn er voor jou! Ook wanneer jouw project bij een opdrachtgever ten einde loopt. Dan zijn we op de achtergrond al bezig om te kijken en bepalen wat de volgende stap voor jou wordt. Samen evalueren we de opdracht, kijken we naar de geleerde lessen, bespreken we mogelijke verbeterpunten en opgedane inzichten. Alles om jouw carrière nog beter vorm te kunnen geven. We willen dat jij voordeel kunt doen met jouw opgedane ervaring. Daarom doen we graag méér dan we beloven. Door onze opdrachtgevers worden wij gezien als resultaatmakers. Op ons kun je bouwen!

Zij gingen je voor

Veel starters, ervaren professionals en freelancers gingen je al voor bij AP Support. Wij hopen natuurlijk dat jij ook het volste vertrouwen hebt in ons en de werkgevers waarmee we je in aanraking kunnen brengen. Met plezier delen een aantal medewerkers hun ervaring met detachering in de financiële dienstverlening. Lees via deze link testimonials van consultants bij AP. Ben jij de volgende die anderen enthousiasmeert met zijn of haar ervaringen? Neem contact met ons op!

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.