DevOps engineer gezocht en inhuren

DevOps engineer inhuren?

Als er een consultant gezocht wordt moet die veelal sterk zijn als (aanvulling op uw) flexibele schil. Dus zoekt u capaciteit om achterstanden weg te werken of om slimme procesoplossingen vorm te geven? Wij begrijpen hoe verouderde processen invloed hebben op de organisatie en wat er gebeurt als de budgetten onder druk staan.

Onze (interim) DevOps engineers kennen zowel de technologie als de sector waarin ze werken. Ze hebben ervaring met de financiële sector, waardoor inwerken minder tijd kost en u veel sneller kunt schakelen.
In de DevOps engineer die er gezocht wordt komen development en operations bij elkaar. Dat betekent dat onze specialisten uitblinken in de werkzaamheden van systeembeheerders en ontwikkelaars. Zoekt u naar capaciteit om IT-systemen en tools uit te rollen? Wij zorgen er met de extra bemensing voor dat zowel de veiligheid, de werkzaamheid en de betrouwbaarheid van de systemen en netwerken gegarandeerd blijft.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen de wereld van verzekeren en pensioen.

Onze consultants werken al voor organisaties zoals De Goudse Verzekeringen, CZ en voor Athora. We kennen de markt van verzekeren en pensioenen, waardoor we weten wat daar speelt. Dus zoekt u naar tijdelijke expertise door specialisten die weten wat er belangrijk is? Dat is waar we bij AP Support voor zorgen. Op die manier kunt u meer doen in minder tijd, met een DevOps engineer die u kunt inhuren voor pensioen-specifieke IT-taken en algeheel systeembeheer.

Wij begrijpen dat er data-issues kunnen spelen, herstelacties nodig kunnen zijn of dat het gaat om systemen en processen voor client support. Dat moet vlekkeloos werken, bijvoorbeeld dankzij de inzet van technisch specialisten met voldoende ervaring. Wij leveren het talent, de capaciteit en de werkervaring waar u naar op zoek bent.

DevOps engineer op HBO+/ WO-niveau.

Zodra er een DevOps engineer gezocht wordt komen we graag met u in gesprek. Onze consultants en specialisten hebben altijd een opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond. Bovendien zijn zij in het bezit van de benodigde Wft-diploma’s. Dat betekent dat ze vakkennis hebben, nieuwe informatie vlot oppakken en snel kunnen schakelen.
Bovendien hechten we veel waarde aan minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. De DevOps engineer zal met de meeste systemen al een keer gewerkt hebben. En sterker nog, niet zelden kunnen de interim specialisten die u inhuurt meteen proactief meedenken over betere manieren om de processen in te richten.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Benieuwd hoe u de DevOps engineer kunt inhuren? Dat kan standaard op drie manieren:
• Interim DevOps engineer
• Op projectbasis
• Als Resultaatmakers-traject

Kiest u voor onze consultant(s) als Resultaatmakers-traject? We lossen een capaciteitsprobleem op, helpen processen te verbeteren en leveren dat wat we hebben afgesproken netjes voor de deadline op. Bovendien geven we vooraf aan hoe hoog onze beloning daarvoor zal zijn. Dat betekent dat u precies weet waar u aan toe bent. Het voorkomt verrassingen, om vooraf zeker te weten dat u met de interim DevOps engineer een goede keuze maakt voor een vastgesteld budget. We werken op deze manier al voor bijvoorbeeld TKP, Zwitserleven, Achmea en APG.

We hebben in de regel veel meer ervaring dan de meeste andere consultancybureaus. Bovendien kennen we de (IT-)systemen waar opdrachtgevers mee werken, zodat onze professionals er direct mee aan de slag kunnen.

Een DevOps engineer gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar. 

Rony Eltink

Business Manager Pensioen

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.