Fraudespecialist gezocht en inhuren

Een fraudespecialist gezocht en die inhuren binnen de zorg?

Zorgfraude is een belangrijk thema, dat zorginstellingen veel geld kost. Onze consultants en specialisten weten wat er speelt, kennen de bekende fraudegevallen en herkennen het bovendien als zich juist een heel andere situatie voordoet. Dus gaat het om specifieke fraudepreventie of zoekt u een manier om fraude beter te beheersen?

U zoekt een consultant die helpt om de (digitale) veiligheid te waarborgen. Een die gedegen data-analyses doet om afwijkende situaties te herkennen. Bij AP Support kunt een fraudespecialist inhuren die sterk is in onderzoek en analyses. Wij helpen er met onze interim specialisten voor te zorgen dat signalen over vermeende fraude duidelijk aan het licht komen.

Wordt er een fraudespecialist gezocht? Onze consultants zijn goed met analytische gegevens om fraudetrends en -risico’s te herkennen. Zij verzamelen, evalueren en analyseren intelligence en andere belangrijke informatie. Bovendien kunnen ze de inzichten delen, om te adviseren over maatregelen die voorkomen dat fraude een doorlopend probleem blijft.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen de zorg.

U kunt een consultant inhuren als fraudespecialist, die sterk is in de analytische verwerking van gegevens. Bij AP Support vinden we het bovendien belangrijk dat zij de zorg goed kennen. Ze weten wat de risico’s op fraude zijn, waar dit veel voorkomt en waarom het lastig is om dit te herkennen.


Dus zoekt u een specialist die fraude met bijvoorbeeld het PGB-budget herkent? Onze professionals weten hoe ze daar specifiek op moeten letten. Bovendien beschikken ze over zowel een sterk analytisch vermogen als een grote capaciteit om zich flexibel in te zetten. Dat beperkt de tijd die nodig is om iemand in te werken, zodat u daarmee veel sneller kunt schakelen.


Onze consultants hebben ervaring opgedaan bij organisaties als CZ, VGZ en Achmea, een paar voorbeelden van onze vele opdrachtgevers binnen de zorgsector.

 

Fraudespecialist op HBO+/ WO-niveau.

De fraudespecialist die u kunt inhuren als consultant of interim-specialist heeft bij ons altijd een HBO- of WO-opleiding afgerond en is in het bezit van branchespecifieke Wft’s. U kunt rekenen op een hoog werk- en denkniveau, iets dat bijdraagt aan de flexibele inzet binnen uw specifieke zorginstelling.

Bovendien hebben onze consultants en professionals minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Zij weten hoe ze met uw systemen moeten werken. En kunnen anderen coachen of begeleiden, om tot een team van fraudespecialisten te komen.

Naast fraudespecialisten bieden wij onder andere ook:

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Zoekt u een fraudespecialist die u interim of op projectbasis kunt inzetten? Dat is waar we sterk in zijn met onze consultants en professionals. Wij hebben kennis van de (IT-)systemen waar organisaties zoals de uwe mee werken, begrijpen hoe het professionele speelveld werkt en hoe de lijnen lopen. Dat verkort bijvoorbeeld de inwerktijd. Bovendien zijn zij beschikbaar binnen een Resultaatmakers-traject.

In dat laatste geval helpen we bijvoorbeeld processen te verbeteren. We nemen het volledige capaciteitsvraagstuk uit handen, door voor de gestelde deadline het gevraagde op te leveren. Dat doen we voor een vooraf afgesproken beloning, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

We beschikken over meer ervaring dan veel andere consultancybureaus en onze specialisten weten in welke branche ze terecht komen. Dat verkort de inwerktijd die zij nodig hebben.

Een fraudespecialist gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Laat ons weten hoe je verder wil.

Roos Vendrig

Directeur Zorg

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.