Hypotheekacceptant gezocht en inhuren

Een hypotheekacceptant gezocht en die inhuren?

Onze consultants weten welke flexibiliteit er nodig is in deze branche, bijvoorbeeld vanwege de steeds veranderende wetswijzigingen waarmee u te maken heeft.

De acceptanten spelen een belangrijke rol binnen iedere hypotheekinstelling. Dus zoekt u een specialist die checklists controleert en daarmee hypotheekaanvragen beoordeelt? Of gaat het om specialisten die kijken naar bankgaranties, naar overbruggingskredieten en andere uitzonderingssituaties?

Wij zorgen voor de consultant die de wereld van hypotheken kent. Tegelijkertijd balanceren ze het klantbelang met het voorkomen van betalingsproblemen, waardoor de geldverstrekker in de problemen zou komen.

U kunt een hypotheekacceptant inhuren die voorkomt dat er een zwart/wit-beleid ontstaat. Onze specialisten denken creatief mee binnen de mogelijkheden, terwijl ze zich nadrukkelijk houden aan de regels, richtlijnen en visie die zijn opgesteld.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen banken en hypotheken.

Onze consultants die u kunt inhuren als hypotheekacceptant, kennen de wereld van banken en hypotheken. Bovendien zorgen we bij AP Support voor professionals met een sterk analytisch vermogen. Een belangrijke eigenschap binnen deze functie. Daarnaast werken onze specialisten bijzonder nauwkeurig, omdat ze weten dat ze werken aan specifieke risico’s die grote gevolgen kunnen hebben.

Onze ervaren hypotheekacceptanten hebben voor diverse andere financiële instellingen gewerkt. Zij kennen het klappen van de zweep, weten wat er belangrijk is en passen zich moeiteloos aan uw organisatie aan. Ze begrijpen dat een huis een eerste levensbehoefte is, terwijl ze andersom het commercieel belang voor de bank of geldverstrekker in het achterhoofd houden.

Dat weten we uit ervaring bij bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, ABN AMRO, Achmea en De Goudse Verzekeringen. Het zijn een paar voorbeelden van onze vele opdrachtgevers, waar we ruime ervaring hebben opgedaan binnen de wereld van banken en hypotheken, net als bij andere tevreden klanten waar onze consultants werken.

Hypotheekacceptant op HBO+/ WO-niveau.

Wij zorgen ervoor dat u een hypotheekacceptant kunt inhuren met een HBO- of WO-opleiding achter de rug en branchespecifieke Wft’s op zak. Die afgeronde opleidingen maakt het een analytisch sterke specialist, die zich makkelijk aanpast aan de specifieke situatie binnen uw organisatie.

Bovendien hebben de hypotheekacceptanten minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Dat betekent dat ze weten hoe hypotheken in elkaar zitten, waar het eventueel zou kunnen knellen en hoe de belangen liggen. Met aandacht voor zowel de klant als voor de geldverstrekker slagen onze consultants erin om de juiste balans te houden, waarbij uw doelstelling en het gewenste resultaat hun focus heeft.

Naast hypotheekacceptanten bieden wij onder andere ook:

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmaker.

Dus wordt er in uw organisatie of project een hypotheekacceptant gezocht? Uiteraard kunt u de interim consultant inhuren op de manier die u voor ogen heeft. We zijn als beste gecertificeerd en kennen de (IT-)systemen waar organisaties mee werken.

Zoekt u naar een interim hypotheekacceptant? Een acceptant op projectbasis of wilt u meer weten over ons Resultaatmakers-traject? In dat laatste geval nemen we het volledige capaciteitsvraagstuk voor u uit handen. We helpen processen te verbeteren en spreken een deadline af om het verwachte op te leveren. Bovendien geven we vooraf aan wat de beloning zal zijn, zodat ook hier geen twijfel over ontstaat. Dat voorkomt verrassingen achteraf, omdat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Een hypotheekacceptant gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar.

Chris Wester, Businessmanager Bancair, Hypotheken en Verzekeren bij AP Support

Chris Wester

Business manager Bancair, Hypotheken en Verzekeren

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.