Klantadviseur gezocht en inhuren

Klantadviseur gezocht, specifiek binnen de markt voor verzekeringen?

Kies een (interim) klantadviseur met goede kennis van zaken. Onze consultants zijn natuurlijk in het bezit van de Wft Basis & Schade, zodat u ze direct kunt inzetten. Bovendien blinken ze uit in communicatie. Dus gaat het om hoge schadelasten, waarbij het belangrijk is om de juiste woorden te kiezen? Dat is waar we sterk in zijn.

U kunt onze klantadviseurs inhuren om klanten proactief te benaderen, bijvoorbeeld als ze net een huis hebben gekocht. Of om na te gaan of ze privé of zakelijk nog goed verzekerd zijn, bij andere ingrijpende veranderingen. Extra bemensing op zowel inbound- als outbound-communicatie is een optie.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen verzekeringen.

Bij AP Support kennen we de wereld van verzekeringen. We werken voor bijvoorbeeld De Goudse, CZ, Be Suitable en Nedasco. Wij begrijpen hoe u binnen de organisatie bezig bent met casemanagement, preventiemaatregelen en bijvoorbeeld schadepreventie. Onze (interim) klantadviseurs hebben relevante werkervaring, weten wat er speelt en zijn daardoor meteen inzetbaar voor de specifieke taken of projecten waar het u om gaat.

Dus zoekt u een sterke klantadviseur? Onze consultants en specialisten zijn inzetbaar voor verzekeraars, verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen en andere bedrijven in de verzekeringsmarkt.

Klantadviseur op HBO+/ WO-niveau.

Onze klantadviseurs die u kunt inhuren zijn minimaal HBO- of WO-opgeleid. Ze hebben een sterke theoretische achtergrond, terwijl ze bovendien minimaal een aantal jaar praktijkervaring hebben opgedaan. Dit maakt ze de ideale talenten om in te zetten binnen uw organisatie, specifiek als u snel wilt schakelen.

Dus werkt u aan thema’s zoals de verplichte AOV, compliance of premiecontrole? Ook als het gaat om fraude, conversie en andere vragen van klanten weten onze klantadviseurs wat er nodig is. Ze hebben de verschillende situaties door de jaren heen allemaal al een keer meegemaakt. Hun HBO- of WO-denkniveau zorgt er bovendien voor dat ze zich makkelijk aanpassen aan de specifieke uitdagingen waar uw organisatie mee te maken heeft.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Zoekt u een interim klantadviseur binnen de wereld van het verzekeren? U kunt onze consultants inhuren als interim adviseur, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject. In dat geval lossen wij uw capaciteitsvraagstuk op, optimaliseren we de processen en leveren we voor de deadline het afgesproken resultaat.
Vooraf maken we een analyse van uw organisatie. Op basis daarvan schatten we in welk rendement u kunt verwachten. Bovendien brengen we u vooraf op de hoogte van onze beloning. Dat voorkomt budgettaire verrassingen achteraf.

Dus zoekt u een ervaren klantadviseur met goede kennis van zaken? Onze consultants zijn snel beschikbaar, kennen de branche en zijn sterk gemotiveerd om uw organisatie verder te helpen. We hebben veel minder tijd nodig om in te werken en zijn bovendien als beste gecertificeerd.

Een klantadviseur gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar. 

Chris Wester

Business Manager Bancair, Hypotheken en Verzekeren

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.