Operations officer gezocht en inhuren

Operations officer gezocht en wilt u die inhuren?

Het is de specialist die zorgt voor bijvoorbeeld veilig handels- en betalingsverkeer voor de klant. Onze consultants zijn sterk in internationaal betalingsverkeer en andere taken binnen payments, cash en cards. Ze blinken uit in heldere communicatie en zijn goed op de hoogte van wat digitalisering binnen een organisatie inhoudt.

Hun ervaring binnen banken en op het gebied van hypotheken maakt ze de deskundige specialisten waarmee u snel kunt schakelen. Dus gaat het u om uitgevallen betalingen die hersteld moeten worden? Om transacties waarmee iets aan de hand lijkt te zijn of om andere situaties waarin hypotheken leiden tot ingewikkelde structuren? In al die gevallen kunt u een operations officer inhuren die direct de capaciteit en effectiviteit in uw organisatie of project helpt te verhogen.

Ondertussen zorgen het hoge opleidingsniveau en de relevante werkervaring van de interim operations officer ervoor dat u deze breed en flexibel kunt inzetten. Of het nu gaat om contact met klanten, de ICT-afdeling of andere teams binnen de organisatie: wij bieden de flexibiliteit, capaciteit en beschikbaarheid waar u naar zoekt.

Het maatschappelijk belang van werk in de Pensioenbranche
Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen banken en hypotheken.

Onze consultants begrijpen de wereld van banken en hypotheken. We vinden het bij AP Support belangrijk dat specialisten direct inzetbaar zijn. Dus wilt u een operations officer inhuren? Kies voor het talent dat weet wat er belangrijk is, herkent wat er speelt en daar moeiteloos mee kan omgaan.

Dus gaat het om bijzonder beheer, om zakelijk bankieren of juist om commercial banking? In al die gevallen hebben we de consultants die van deze onderwerpen goed op de hoogte zijn. En die al eerder binnen deze domeinen gewerkt hebben, zodat u snel en flexibel kunt schakelen met consultants met veel werkervaring.

Onze specialisten werkten eerder voor bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, ABN AMRO, Achmea en De Goudse Verzekeringen. Het zijn een paar voorbeelden van onze vele opdrachtgevers, waar we ruime ervaring hebben opgedaan binnen banken en hypotheken.

Operations officer op HBO+/ WO-niveau.

Wordt er een operations officer gezocht? Wij leveren consultants en andere specialisten met HBO+ of WO-denk- en werkniveau. Bovendien beschikken zij over minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Op die manier zorgen we voor een specialist die direct aan de slag kan. De inwerktijd is maar kort.

Onze consultants hebben een sterk analytisch en lerend vermogen. Dat betekent dat ze makkelijk mee kunnen in de specifieke strategie, bijvoorbeeld om de klantbenadering te verbeteren. Deel met ons de specifieke doelstellingen die u heeft, zodat we consultants kunnen inschakelen die daar perfect op aansluiten.

Naast operations officers bieden wij onder andere ook:

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmaker.

U kunt een operations officer inhuren op basis van interim, projectbasis of als Resultaatmakers-traject. In dat laatste geval maken we het u zo makkelijk mogelijk om concreet resultaat te boeken.

We nemen het volledige capaciteitsvraagstuk uit handen en helpen bijvoorbeeld processen te optimaliseren. Bovendien leveren we het verwachte resultaat netjes voor de deadline op, op basis van een vooraf afgesproken beloning. Dit voorkomt verrassingen, omdat u tijdens iedere fase en bij iedere inzet precies weet waar u aan toe bent.

Onze professionals kennen de (IT-)systemen waarmee onze opdrachtgevers werken. Bovendien kennen ze soortgelijke organisaties, wat resulteert in zeer korte inwerkperiodes.

Een operations officer gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar.

Chris Wester, Businessmanager Bancair, Hypotheken en Verzekeren bij AP Support

Chris Wester

Business manager Bancair, Hypotheken en Verzekeren

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.