Pensioenspecialist gezocht en inhuren

Pensioenspecialist inhuren?

Onze specialisten zijn sterk in digitalisering. Ze werken op basis van first time right, omdat ze weten hoe belangrijk dit is binnen uw branche.

Als er een specialist gezocht wordt zorgen wij voor een goede match. De specialisten zijn op de hoogte van pensioenontwikkelingen, de veranderingen en bijvoorbeeld het meest recente pensioenakkoord.

Daarnaast blinken de specialisten uit in bijvoorbeeld data en datakwaliteit of in pensioencommunicatie. En zoekt u een consultant voor het optimaliseren van de customer journey of op het gebied van pensioenfondsen en de implementatie van nieuwe systemen? Wij bieden een flexibele projectoplossing of tijdelijke extra capaciteit.

Altijd is onze pensioenspecialist goed op de hoogte van hetgeen waar het over gaat. Dus wordt er een specialist gezocht die meteen met het team mee kan draaien? Onze consultants hebben eerder bij banken, verzekeringsmaatschappijen en andere financiële instellingen gewerkt. Ze werken aan de pensioenadministratie en andere bijkomende zaken, altijd binnen de wereld van pensioenen.

professionals in gesprek aan tafel
Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen pensioenen.

We vinden het bij AP Support belangrijk dat een interim pensioenspecialist goed weet hoe het pensioen in elkaar zit. En wat daarmee te maken heeft, bijvoorbeeld richting de pensioenfondsen, de Next Generation pensioenen en het klantcontact.

Dat betekent vervolgens dat u een pensioenspecialist kunt inhuren die kan interpreteren, beoordelen en behandelen als het gaat om pensioenberekeningen en klantvragen. En zoekt u naar iemand die kan beslissen als de wetgeving niet in de situatie voorziet? Het zijn een paar voorbeelden van concrete mogelijkheden. Bovendien kan de pensioenspecialist berekeningen van collega’s controleren en bijvoorbeeld interne vragen, externe vragen en klachten of opmerkingen over pensioenzaken behandelen.

Onze consultants werken bijvoorbeeld voor APG, Achmea en TKP en vele andere organisaties. Dat betekent dat ze veel van de systemen die gebruikelijk zijn al kennen. Ze vormen de ideale kandidaat voor een flexibele schil, bijvoorbeeld om tijdelijk meer capaciteit toe te voegen.

 

Pensioenspecialist op HBO+/ WO-niveau.

Een pensioenspecialist die u kunt inhuren heeft bij ons minimaal een opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond en heeft uiteraard de benodigde Wft’s op zak. Bovendien beschikken de consultants over een aantal jaar relevante werkervaring, waardoor het ook daar niet aan zal ontbreken.

Zij kennen de pensioenbranche, weten wat daar belangrijk is en hebben de capaciteit om snel te schakelen. Het hoge opleidingsniveau garandeert dat de specialisten op het gebied van pensioenen snel nieuwe informatie oppakken en daarmee kunnen werken.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Uiteraard kunt u de pensioenspecialist die gezocht wordt op verschillende manieren inhuren. Dus zoekt u een kandidaat die op projectbasis of als interim aan de slag kan? Dan levert AP Support u snel de meest geschikte specialist(en). Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot een Resultaatmaker-traject. In dat geval nemen we het volledige capaciteitsvraagstuk voor u uit handen. We helpen processen te optimaliseren en leveren dat wat we afspreken netjes voor de deadline op. Bovendien staat vooraf de beloning al vast, waardoor ook daarover geen onduidelijkheid ontstaat. U weet met een pensioenspecialist als Resultaatmaker vooraf precies waar u aan toe bent.

We zijn doorgaans als beste gecertificeerd en werken volgens de strengste normen en eisen (voor kwaliteit). Bovendien kennen we de (IT-)systemen waar onze opdrachtgevers mee werken waardoor we snel impact kunnen creëren in uw project of organisatie.
Een pensioenspecialist gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

professional aan tafel met laptop met collega's in de achtergrond
Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar. 

Rony Eltink

Business Manager Pensioen

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.