Projectmedewerker naverrekenen gezocht en inhuren

Projectmedewerker naverrekenen gezocht?

Als de capaciteitsdruk oploopt en ‘first time right’ belangrijk is binnen de organisaties, zijn onze specialisten de beste keuze.

Onze consultants kennen de voorschotten die werkgevers bijvoorbeeld betalen aan verzekeraars. En ze weten hoe de naverrekening in elkaar zit om na te gaan hoe de voorschotten zich verhouden tot de werkelijk gemaakte kosten. De naverrekening maakt eventuele verschillen in orde.

Een interim projectmedewerker naverrekenen van AP Support werkt uiterst secuur, houdt rekening met specifieke situaties en weet in welke gevallen er bijvoorbeeld geen kosten gemaakt werden door werkgevers. Onze consultants maken de administratie in orde en houden ondertussen contact met klanten die vragen hebben.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen verzekeringen.

U kunt projectmedewerkers naverrekenen inhuren zoals die bijvoorbeeld eerder ook werkten voor Nedasco en De Goudse Verzekeringen, een aantal van onze opdrachtgevers binnen de verzekeringsbranche. Dat betekent dat zij een aantal jaren ervaring hebben, beschikken over goede kennis van zaken en makkelijk schakelen.

Bij AP Support zorgen we er met consultants met minimaal HBO- of WO-denk- en werkniveau voor dat u kunt rekenen op specialisten die begrijpen wat er belangrijk is. Uiteraard zijn zij ook in het bezit van de benodigde Wft’s. Onze consultants weten wat het domein naverrekenen inhoudt, kennen zowel de particuliere als de zakelijke markt en zijn sterk op het gebied van premiecontrole. Die specifieke marktkennis voorkomt een lange inwerktijd, zodat u extra snel kunt schakelen.

Projectmedewerker naverrekenen op HBO+/ WO-niveau.

Iedere interim projectmedewerker naverrekenen die u kunt inhuren heeft minimaal HBO- of WO-denk- en werkniveau. Het garandeert een professionele aanpak, flexibiliteit om te schakelen en de capaciteit om snel bij te leren. We zorgen op die manier voor consultants en andere professionals die snel in een team opgaan en daar bovendien kunnen helpen om de volgende stap vooruit te zetten.

Tegelijkertijd snappen we dat er door onze opdrachtgevers een projectmedewerker naverrekenen wordt gezocht die snel kan starten. Kortom, met een ruime ervaring in de praktijk. Onze consultants hebben minimaal een aantal jaar ervaring. Dat betekent dat ze weten wat er speelt in de markt, met welke uitdagingen u te maken heeft en hoe daar een passende oplossing voor moet komen.

Naast Projectmedewerker naverrekenen bieden wij onder andere ook:

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Dus gaat het om het naverrekenen voor bijvoorbeeld zakelijke polissen of andere producten? Een interim projectmedewerker naverrekenen is daar specifiek voor geschikt. Onze professionals hebben kennis van de (IT-)systemen waarmee u werkt en beschikken over een meer dan gemiddelde ervaring in de branche. Bovendien kunt u onze consultants inhuren op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

In dat laatste geval lossen we het capaciteitsvraagstuk volledig voor u op. Tegelijkertijd optimaliseren we processen en leveren we netjes voor de deadline precies op wat we hebben afgesproken. Bovendien berekenen we vooraf wat daar de beloning voor zal zijn, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan en altijd binnen budget blijft. Dat is de manier waarop we bij AP Support graag werken als er bijvoorbeeld een projectmedewerker naverrekenen gezocht wordt.

Een projectmedewerker naverrekenen gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar. 

Chris Wester

Business Manager Bancair, Hypotheken en Verzekeren

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.