Specialist KYC/CDD gezocht en inhuren

Een specialist KYC/CDD gezocht en die inhuren?

Het zijn financieel detectives, die precies weten wat er belangrijk is om aan klantdata in kaart te brengen en in de gaten te houden. Onze consultants hebben relevante werkervaring, een sterk analytisch vermogen en stellen zich proactief op in iedere organisatie waarvoor ze werken. Bovendien kunnen ze goed werken met budgetten die onder druk staan en zorgen ze natuurlijk voor nauwkeurige verslaglegging van het werk.

Zet onze KYC/CDD specialisten aan het werk binnen uw organisatie of project. Onze specialisten weten waar Know Your Customer (KYC) om draait en helpen banken en andere financiële instellingen met hun specifieke inzet. Dus zoekt u naar capaciteit om witwaspraktijken te herkennen of het financieren van terrorisme aan te pakken? Het is een specifieke branche, waarin niet iedereen kan werken.

U kunt bij AP Support een specialist KYC/CDD inhuren die goed weet hoe gevoelig sommige informatie ligt. Bovendien zijn onze consultants natuurlijk perfect geschikt om aan het werk te gaan, omdat ze aan alle voorwaarden en screeningseisen voldoen. De analyses van onze specialisten helpen illegale praktijken op te sporen, die aan het licht te brengen en zo effectief mogelijk een halt toe te roepen.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen banken en hypotheken.

Bij AP Support begrijpen we dat niet iedereen als specialist KYC/CDD aan de slag kan. Dus wordt er een specialist gezocht? U kunt een consultant inhuren die weet wat er speelt, over een relevante skill set beschikt en zich moeiteloos aan een nieuwe organisatie en omgeving aanpast.

Wij kennen de wereld van banken en hypotheken. Dat betekent dat we op de hoogte zijn van specifieke gevoeligheden, dat we weten waar de nadruk moet liggen en hoe specialisten daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn.

Dat weten we uit ervaring bij bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, ABN AMRO en De Goudse Verzekeringen. Het zijn een paar voorbeelden van onze vele opdrachtgevers, waar we ruime ervaring hebben opgedaan binnen de wereld van banken en hypotheken, net als bij andere tevreden klanten waar onze consultants werken.

Specialist KYC/CDD op HBO+/ WO-niveau.

Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat een specialist KYC/CDD op niveau mee kan werken binnen uw organisatie. Daarom zorgen we voor specialisten die een opleiding op HBO- of WO-niveau hebben afgerond, die bovendien Wft-gecertificeerd zijn.

Ook beschikken zij over minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. De combinatie van die eigenschappen helpt u de capaciteit snel uit te breiden. U kunt bijzonder flexibel schakelen, met consultants en specialisten die direct als financieel detective binnen de organisatie aan de slag kunnen.

Naast KYC/CDD specialisten bieden wij onder andere ook:

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmaker.

Uiteraard kunt u een specialist KYC/CDD inhuren als interim consultant. En wordt er een specialist KYC/CDD gezocht om op projectbasis in te zetten en tijdelijk de capaciteit uit te breiden? Ook dan staan onze specialisten snel voor u klaar. We bieden zelfs de mogelijkheid om onze specialisten in te zetten via een Resultaatmakers-traject.

In dat geval nemen we het volledige capaciteitsvraagstuk uit handen. We helpen processen te optimaliseren en maken vooraf afspraken over wat we binnen de gestelde deadline zullen opleveren. Dat doen we voor een vaste beloning. U weet precies waar u aan toe bent, zodat u met de inzet van onze specialist KYC/CDD geen moment voor verrassingen komt te staan.

We zijn als beste gecertificeerd en hebben doorgaans veel meer ervaring dan veel andere consultancybureaus. Dat betekent dat we goed begrijpen wat er moet gebeuren.

Een specialist KYC/CDD gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar.

Chris Wester, Businessmanager Bancair, Hypotheken en Verzekeren bij AP Support

Chris Wester

Business manager Bancair, Hypotheken en Verzekeren

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.