Zorgadministrateur gezocht en inhuren

Een zorgadministrateur gezocht en die inhuren?

Onze professionals zorgen voor regelmatige controles. Ze sporen fouten op in dossiers, moderniseren verouderde systemen of adviseren op basis van hun ervaring concreet waar het beter kan.

Kies een interim consultant of specialist met kennis van zaken. Onze specialisten weten wat er komt kijken bij de zorgadministratie. Ze kennen de typische zorgvragen, zijn sterk in procesoptimalisatie en weten hoe interim management de situatie in korte tijd kan verbeteren.

Bovendien zijn ze inhoudelijk sterk, bijvoorbeeld door cijfermatig en analytisch te herkennen waar de knelpunten zitten. Ze identificeren de punten waarop het beter kan, natuurlijk binnen de belangrijke wet- en regelgeving die er geldt.

Onze specialisten zijn sterk in data en complexe Excel-sheets. Bovendien kunnen de consultants die op een overzichtelijke manier presenteren en toelichten. Ze houden rekening met het beleid dat er geldt, net als de visie binnen de zorginstelling. Binnen die kaders zorgt de interim zorgadministrateur voor een optimaal proces, bijvoorbeeld om te voorkomen dat er geld wordt misgelopen of de cliënttevredenheid onnodig laag is.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen de zorg.

Onze consultants begrijpen de zorg, ze weten wat daar speelt. Dat vinden we bij AP Support belangrijk, omdat dit u helpt een stuk sneller te schakelen. Onze specialisten kennen de kaders van de wet- en regelgeving.

Wij zorgen er met een interim zorgadministrateur voor dat er een consultant beschikbaar is die begrijpt hoe het beleid werkt, die sterk is in processen en die ervoor zorgt dat die een stuk efficiënter en effectiever worden. De procesoptimalisatie levert onderaan de streep extra inkomsten op, bespaart kosten en verbetert te tevredenheid van zowel cliënten als patiënten en hulp- en zorgverleners.

Onze consultants hebben ervaring opgedaan bij organisaties als CZ, VGZ en Achmea, een paar voorbeelden van onze vele opdrachtgevers binnen de zorgsector.  

Zorgadministrateur op HBO+/ WO-niveau.

Een goede zorgadministrateur inhuren? Wat ons betreft heeft die een opleiding op minimaal HBO- of WO-niveau achter de rug. Bovendien zijn ze in het bezit van de benodigde Wft-certificaten. Dat zorgt voor een sterk analytisch vermogen, zodat u zich daarover in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

Tegelijkertijd beschikken de zorgadministrateurs die u kunt inhuren over minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Dus wordt er een specialist gezocht die ook anderen kan coachen en kan aansturen? Onze consultants beschikken over de ervaring om in te stromen en vanuit de inhoud de leiding te nemen.

Naast zorgadministrateurs bieden wij onder andere ook:

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Wordt er een zorgadministrateur gezocht? U kunt die inhuren als interim specialist, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Dus zoekt u een oplossing om het capaciteitsvraagstuk op te lossen? Wilt u de processen laten verbeteren? En zoekt u naar concrete toegevoegde waarde binnen een gestelde deadline? Daar zorgen we voor.

Wij hebben veelal meer ervaring dan veel andere consultancybureaus en kennen de (IT-)systemen waar onze klanten mee werken. Bovendien geven we vooraf aan wat daar de beloning voor zal zijn, waarmee we voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan.

Een zorgadministrateur gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Laat ons weten hoe je verder wil.

Roos Vendrig

Directeur Zorg

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.