Zorgconsulent gezocht en inhuren

Zorgconsulent gezocht en inhuren

Een zorgconsulent gezocht en die inhuren?

Als de budgetten onder druk staan of als de verslaglegging knelt, springen onze specialisten bij. Zij weten wat er moet gebeuren en stellen zich bovendien bijzonder flexibel op.

Onze consultants hebben medische kennis en kennen het zorgveld. Dus zoekt u naar een specialist die kan adviseren over de keuze voor een arts of een ziekenhuis? Onze professionals helpen daarnaast om gesprekken met artsen voor te bereiden. Het zijn een paar van de taken die de interim zorgconsulent kan uitvoeren.

Dus wilt u een zorgconsulent inhuren? Wij zorgen voor professionals die precies weten wat er speelt in de wereld van zorg. Ze zijn zelf geen zorgverlener en kunnen dus geen diagnose stellen. Wel helpen ze cliënten en patiënten de juiste keuzes te maken en zich goed voor te bereiden. Op die manier speelt de consulent een belangrijke (inhoudelijke) rol in de zorg, iets waar we graag de specialisten voor aanleveren.

Onze consultants die u kunt inhuren als zorgconsulent helpen om sneller zorg te regelen voor iemand die dat met spoed nodig heeft. Bovendien adviseren ze bij behandelingen of richten ze zich op gezond zijn en gezond blijven. Het takenpakket varieert, maar heeft altijd een belangrijke basis in zorg. Dat is waar onze professionals sterk in zijn, bovenop hun analytisch vermogen.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen de zorg.

We vinden het bij AP Support belangrijk dat de consultants die u als zorgconsulent kunt inhuren, weten waar ze het over hebben. Daarom zorgen we voor specialisten die op de hoogte zijn van wat er speelt in het zorgveld.

Tegelijkertijd beschikken onze zorgprofessionals over een sterk analytisch vermogen. Ze analyseren de situatie, bepalen waar het beter kan en helpen door te adviseren en helder te communiceren. Ze blinken uit in klantcontact en leggen verbindingen die van waarde zijn.

Dus wordt er een zorgconsulent gezocht en zoekt u daarvoor een betrokken specialist? Voorkom met onze professionals met kennis van zaken dat er veel tijd nodig is om ze in te werken. Onze consultants hebben ervaring opgedaan bij organisaties als CZ, VGZ en Achmea, een paar voorbeelden van onze vele opdrachtgevers binnen de zorgsector.

 

Zorgconsulent op HBO+/ WO-niveau.

Iedere zorgconsulent die u kunt inhuren of als interim kunt inzetten, heeft een opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond en is in het bezit van branchespecifieke Wft’s. Dat maakt ze analytisch en vakinhoudelijk sterk en zorgt ervoor dat ze zich moeiteloos aanpassen aan uw zorginstelling. Werkt u volgens een specifieke visie? Daar houden ze rekening mee, net als met de specifieke wet- en regelgeving die er geldt.

Ook hebben onze zorgconsulenten standaard een aantal jaar relevante werkervaring. Het maakt ze goed geschikt om anderen te coachen en begeleiden. Met de inzet van onze professionals bouwt u aan een team, waar een interim zorgconsulent de leiding over zou kunnen hebben.

Naast zorgconsulenten bieden wij onder andere ook:

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

U kunt de zorgconsulent inhuren op de manier die u wilt. Zoekt u naar een interim professional, naar iemand op projectbasis of naar een Resultaatmakers-traject?

In dat geval nemen we het volledige capaciteitsvraagstuk uit handen en kunnen we ook helpen processen te verbeteren. Dat doen we voor een vooraf afgesproken beloning, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Bovendien zijn we als beste gecertificeerd en durven we te stellen dat we veel meer ervaring dan veel andere consultancybureaus hebben. Dat betekent dat we weten wat er nodig is en voldoen aan alle strenge (kwaliteit)eisen van de markt, maar ook van u als opdrachtgever.

Een zorgconsulent gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Laat ons weten hoe je verder wil.

Roos Vendrig

Directeur Zorg

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.